Skuespillere som har endret på utseendet sitt

Skuespillere lever av utseendet sitt, og vil selvfølgelig se så godt ut de kan. Sunn livsstil, gode matvaner og regelmessig fysisk aktivitet er alfa omega for et godt utseende. Men det er ikke alltid naturen spiller på lag, og vi må ty til andre løsninger og metoder. Plastikkirurgi er ikke lenger bare for rike og berømte, men har blitt et allemanns luksusgode.

Plastikkirurger har utført kosmetiske operasjoner siden tidenes morgen, og det er viden kjent at skuespillere og andre berømtheter har benyttet seg flittig av kirurgenes kyndige hender i mange tiår. Tidenes største sex-symbol, Marilyn Monroe, fikk utført brystforstørring allerede på 50-tallet. Den gang var teknikkene ikke like avanserte som nå, men i forfengelighetens navn ble operasjoner utført med datidens metoder.

Marilyns etterfølgere

Mange har gått i Marilyns fotspor og fått utført inngrep for å forbedre utseendet. Det kan være ulike årsaker til at en ønsker å rette på utseendet, og først og fremst bør det handle om ens eget velvære. Vi mennesker påvirkes av miljø og omstendigheter. Et godt eksempel er Hollywood og filmindustrien, der kosmetisk kirurgi har mistet sin hensikt. Altså: alt med måte (https://www.vg.no/rampelys/i/w1dXo/angelina-jolie-37-har-operert-bort-begge-brystene)!

  • Først og fremst skal det handle om eget velvære
  • Når naturen ikke spiller på lag, trengs hjelp fra kyndige hender
  • Kosmetisk kirurgi er intet nytt fenomen

Andre celebriteter som tyr til kosmetisk kirurgi for et vakrere utseende, er for eksempel Jane Fonda. Hvem ville tro at denne kjente skuespilleren er over 80 år? Kombinasjonen av gode gener og dyktige kirurger gjør at hun ser ut som hun ikke engang har nådd pensjonsalderen. Her er rynker rettet ut, og enhver antydning til poser under øynene er som visket vekk.

Ikke bare kvinner

Mens kvinnelige celebriteter ofte tyr til brystforstørring, ansiktsløft etc., så velger også de mannlige kollegaene å rette på ting her og der. Det kan være fettfjerning av flanker, bryst, mage og pubisområdet, eller ansiktsløft og rynkebehandlinger. Noen plages også med arr etter akne. Brad Pitt var plaget av akne-arr i ansiktet, som nå i en alder av 51 år er sporløst forsvunnet.